Türk Lirasına Endeskli Stabil Kripto Para Gündemde

Kripto para kesiminin en ağır ve en faal olarak yaşandığı ortamlardan birisi de Türkiye. Ülkemizde kripto para sahiplik ve kullanım oranları nitekim de çok fazla ve bu durum her geçen gün daha da artış gösteriyor. Hal bu türlü olunca, dünyanın başka bölgelerinde kripto para işiyle uğraşan kimseler de artık Türkiye’deki gelişmelere çok daha yakından ilgi gösteriyor ve büyük bir dikkatle Türkiye’yi takip ediyor.

Konuyla ilgili konuşan isimlerden birisi de İsrail Merkezli bir şirket olan ZenGo yönetici Ouriel Ohayon oldu. Başarılı yönetici, yaptığı açıklamada Türkiye’deki kripto para topluluğunu övdü ve bölümün ülkemizde çok gelişmiş olduğuna vurgu yaptı.

Başarılı isme nazaran Türkiye, Avrupa ülkeleri içinde kripto para konusunda en başarılı ve en faal ülkelerden birisi. Ohayon kaleme aldığı tweet serisinde ayrıyeten diğer noktalara da dikkat çekti ve enteresan de bir sav ortaya attı. Ohayon, rastgele bir kaynağa dayandırmadığı haberinde, Türk lirasına endeksli bir stabil kripto para çıkacağını duyurdu ve şunları yazdı:

”Türk kripto para topluluğunda daha yeni ve hoş gelişmeler de yaşanacak. Şu an için Türk Lirasına endeksli olacak bir stabil kripto para çıkacağını söyleyebilirim. Bu alanda çok önemli çalışmalar yapılıyor. Yakın gelecekte daha fazla şey duyacağızdır.”

Türk Lirasına Endeskli Stabil Kripto Para Gündemde yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu