Goldman Sachs Kripto Para Üretecek Mi?

Goldman Sachs (NYSE:GS) CEO’su tarafından yapılan açıklamada son periyotta kripto para üniteleri ile ilgili gelişmelerin farkında olduklarını ve bu mevzuda yatırım bankasının kendi kripto parasını üretme kanısının tahminen gelecekte olabileceğini ima eden açıklamaları gündeme oturdu. Bitcoin sonrasında yeni üretilen Libra ve JPM Coin üzere son devrin en savlı kripto paraları dünyada birçok dev bankayı korkuturken, kimi bankalar ise kendi kendilerine kripto para üretimi konusunda adımlar atmaya başladı. Goldman Sachs idaresi, bu mevzuda kripto para ünitelerini izlemeye devam edecek ve bunun sonucunda tahminen kendileri için bile kripto para üretebilecek olduklarını açıkladı.

Milyarlarca dolar kıymetindeki kripto para piyasası giderek güçlenirken, bu tıp haberler piyasada daha fazla kripto para ünitesinin gelecekte olabileceğine olan takviyesi artırıyor. Libra’nın satışa sunulacağı 2020 yılında milyarlarca dolarlık Libra alınması beklenirken, bunun başka şirketleri de harekete geçirmesi mümkün.

Libra ile birlikte kripto para üretimi yapacak şirketlerin sayısında büyük oranda bir artış olması da mümkün bir beklenti. Çünkü birçok şirket Libra’yı ödeme formülü olarak da sistemlerine ekleyebilir.

Haberin devamı: Goldman Sachs Kripto Para Üretecek Mi? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu