XRP Projelerine 500 Milyon Dolar Harcandı

BTC MAGAZİN – Kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, ethereum haberleri, Blockchain haberleri, kripto para tahlilleri ve uzmanlardan piyasa yorumları

Xpring, 2 Temmuz’daki resmi bir blog yazısına nazaran, Mayıs 2018’de başlatılmasından bu yana XRP projelerine 500 milyon dolar harcadı.

Bu fonların bilmeceye dayalı oyun platformu Forte’de dahil olmak üzere 20’den fazla şirkete dağıtıldığı bildiriliyor.

Genel olarak, raporda, Xpring yatırımlarının Ripple’ın XRP belirteci için kullanım senaryoları oluşturma hedefi taşıdığı belirtiliyor. Bunu, gelişmeyi kolaylaştırarak başarmayı umuyorlar ve XRP Ledger ve İnterledger protokollerinde geliştiriciler için araçlar, kütüphaneler ve hizmetler sağlayarak geliştiricilere takviye verdiklerini söylüyorlar.

Ek olarak, Xpring’in altyapı geliştirme ve yenilikçi projelerle daha fazla kullanım örneği yaratma istikametinde iki istikametli bir yaklaşım benimsendiği bildiriliyor. Altyapı geliştirme örnekleri olarak, XRP Ledger ve İnterledger protokollerine, yani lokal Ripple defterine ve blockchain birlikte çalışabilirliği için bir protokole katkıda bulunduğunu belirtti.

Duyuru, Xpring’in ademi merkeziyetçi finansmana da odaklandığını ve borç ve türevleri üzere finans istikametleri için kripto bazlı tahlillere yatırım yapacağını belirtti.

Daha evvel haber ajansları tarafından bildirildiği üzere, eski Facebook (NASDAQ:FB) Geliştirici Ağı yöneticisi Ethan Beard, Xpring ve Ripple’ın geliştirici programının Kıdemli Lider Yardımcısı olarak atandı. Ayrıyeten, Ripple’ın Xpring’i finanse edeceği, lakin Xpring’in Ripple’den bağımsız olarak çalışacağı belirtildi.

2 Temmuz’da, eski Ripple yöneticisi Catherine Coley, yeni bir Amerika Birleşik Devletleri’ne özel Binance şubesi olan Binance US’ın işletmecisi BAM Trading Services’in CEO’su olarak işe alındı. Coley daha evvel Ripple’da 2017’den 2019’a kadar son periyotlarda XRP Kurumsal Likidite Lideri olarak bir likidite idaresi uzmanı olarak çalışmıştı.

The post XRP Projelerine 500 Milyon Dolar Harcandı appeared first on BTC MAGAZİN.

Continue reading on BTCMagazin

Başa dön tuşu