Yatırımcıların En Çok Korktuğu Seviye 6.000 Dolar!

Bitcoin fiyatı giderek düşüş eğilimi gösterdi ve 24 saat kadar kısa bir müddette 10.000 doların bile altını görmüş oldu. Bitcoin fiyatının düşüşlerinin son piyasada değişimleri nedeniyle düşüş eğiliminin devam edeceğini düşünen kripto para analistleri ise bu bahsin yatırımcılar için son derece dikkat çeken bir mevzu olduğunu söz etti.

Bitcoin fiyatındaki paha kayıplarının ne kadar mühlet daha devam edeceği hakkında binlerce, milyonlarca insanın yorumları var ve bu yorumlar giderek daha fazla ilgi çekmeye başlamış durumda. Bunun sebebi ise son düşüşlerin gerisinden 10 bin doların daha altına düşüş olmasından kaynaklanmakta.

Kripto para piyasasında Bitcoin sahiplerinin en korktuğu düzey ise yeniden 6.010 dolar ve altı. 6.010 doların altına düşüş olduğunda 5.000 dolar düzeyi ve daha düşük düzeylerin görülebileceğinden telaş duyan kripto para sahiplerine nazaran 3.000 dolara kadar bir düşüş yaşanan devirde yeniden misal olarak bu düzeylere yakın düşüşler oldu ve kripto para piyasasında önemli paha kayıpları ile ilgili yapılan açıklamalar o devirde önemli bir grup sıkıntılar doğurmaya yakındı. Bitcoin 3.000 dolara yakın düzeyde iken 1.200 dolara düşebileceği bile tez edilmişti.

Haberin devamı: Yatırımcıların En Çok Korktuğu Düzey 6.000 Dolar! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu