7 İlde Memur Maaşlarına Ek Zam Yapıldı!

657 sayılı kanuna tabi memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi, 7 farklı ilde belediyelerde görev yapan memurlar için imzalandı. Yapılan sözleşme ile bu illerdeki memurlara, Ocak ayında gerçekleşen %49,25’lik maaş artışına ek olarak, sosyal denge tazminatlarında da önemli bir artış sağlandı.

1- Afyonkarahisar Belediyesinde memurların ekonomik hakları Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) ile iyileştirildi.

2- Isparta İl Özel İdaresi’nde görevli memurların Sosyal Denge Sözleşmesi en üst sınırdan 3 aylık olarak İmzalandı.

3- BURSA Karacabey Belediyesi ile BEM-BİR SEN arasında Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı. Ocak 2024 itibarıyla belediyede görevli memur ve sözleşmeli personelin ek gelir alacak.

4- Mersin Mezitli Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında imzalanan yüksek oranlı toplu sözleşme ile memur ve sözleşmeli personellerin maaşları için yüzde 120’lik bir artış sağlandı.

5- İzmir Balçova Belediyesinde, memurlar enflasyona ezdirilmedi. Sözleşme ile memurlarların sosyal denge tazminatına yüzde 17 oranında zam yapıldı.

6- Karaman İl Özel İdaresinde çalışan memurların ekonomik durumunun iyileştirilmesine yönelik hazırlanan sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Benzine Yeni Zam Yolda!

Benzine Yeni Zam Yolda!

7- Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ’de çalışan memurların sosyal denge tazminatında en üst limit olan yüzde 120 üzerinden artış yapıldı.

Başa dön tuşu