Sun, Hakkında Çıkan İddialara Yanıt Verdi: Hepsi Yalan

Kripto para kesimi bugün de TRON kurucusu Justin Sun’ın başına gelenleri konuştu ve şu an prestiji ile konuşmaya da devam ediyor.

4.6 milyon dolarlık bir bağış yaparak dünyaca ünlü yatırımcı Warren Buffett ile yemek yemeye hak kazanan başarılı isim, bu yemeğe günler kala yaptığı açıklama ile yemeği iptal ettiğini söylemiş ve münasebet olarak da böbrek taşı düşürmesi sebebiyle hastaneye yatmasını öne sürmüştü.

Ancak yemeğe yalnızca iki gün kala yaşanan bu olay, kripto para dalında önemli oranda bir baş karışıklığı yarattı. Bahisle ilgili ortaya atılan enteresan savlar da bir anda toplumsal medya gazının da tesiri ile önemli halde yayıldı.

Bunlardan elbet en fazla ilgi çekeni Sun’ın Çin’de alı konulduğu tezi oldu. Bir kaynaktan aktarılan bilgiye nazaran, Çin hükümetinin çok sıkı bir formda soruşturduğu Sun’ın yurt dışı yasağı bulunuyor ve bu sebeple başarılı isim yemeğini iptal etmek zorunda kaldı.

Ancak Sun, hususla ilgili olarak kendisine ilişkin Weibo ve Twitter üzere hesaplardan açıklamalar yaptı ve bu tezleri yalanladı. Başarılı isim, şu anda epey düzgün olduğunu belirtirken, hakkında çıkan haberlere prestij edilmemesi gerektiğini tabir etti.

Sun, Hakkında Çıkan Savlara Karşılık Verdi: Hepsi Palavra yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu