Metaverse patlaması yaşanıyor: Zilliqa, yüzde 50 arttı

Hafta süratli başladı. Pazartesi günü altcoin varlıklarında önemli ralliler kendini gösterdi. Bilhassa de bu müddet zarfında Metaverse varlıkları öne çıktı. Bunlardan en çok öne çıkan ise Zilliqa ve Gala oldu.

Zilliqa (ZIL) son 24 saatte %49,20 oranında yükselirken Metaverse ekosistemindeki token’ler, bugün büyük bir sıçrama görüyor.

Zilliqa’nın piyasa pahası şu an 415 milyon doların biraz altında. Süreç hacmi bir evvelki güne nazaran %2591,03’lük bir sıçrama yaşadı. ZIL tokeninin fiyatı son 1 güne bakıldığında 0,008564 dolar artışla 0,02603 dolara yükseldi.

Zilliqa haftalık ve günlük bazda arttı

ZIL, son 2 günde 550 adet akıllı mukavele cüzdanı oluşturuldu. Bu, altcoin’in artış nedenlerinden biri olarak gösteriliyor. Öteki yandan Binance, vadeli süreçlerden ZIL para ünitesini delist etmişti. Fakat buna karşın kripto paradan uygun bir performans geldi.

Ziliqa takımı, saniyede binlerce süreci tamamlama yeteneği ile yüksek randıman sunmak üzere tasarlanmış, halka açık, müsaadesiz bir blokzinciri olarak birincil dizaynına dayanarak işleri artık farklı yapmayı tercih ediyor.

Proje, blokzinciri üzerine inşa edilmiş bir likit staking protokolü olan Avely Finance’in lansmanını da açıkladı. Ayrıyeten bir Web 3.0 müzik teşebbüsü olan Token Traxx, Ziliqa dayanağını duyurdu. Bununla bir arada MetaMask da protokol desteğeni belirtti.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Başa dön tuşu