ABD, Libra’yı Lisansa Tabi Tutarsa Kullanımı ”Yasak” Olmadan Engellenebilir

Son periyotta internette kripto para ile ilgili sitelere bilhassa Twitter’a bakıldığında herkes bir ”uzman” kesiliyor. Bu uzmanlar Blockchain teknolojisinin ne olduğu konusunda bir paragraflık açıklama bile yapamayacak seviyede olsalarda ne yazık ki kripto para pazarında olan uzmanların yorumlarının önüne geçmeyi bazen başarabiliyorlar. Libra ile ilgili de durum bu. Facebook (NASDAQ:FB) tarafından üretilecek olan 2020 yılında satışı başlayacak kripto para Libra hakkında şimdiden tezler var.

ABD’li kongre üyesi yetkililer, Libra’nın durdurulması aksi durumda kendilerinin bunu engellemek için adımlar atabileceğini her gün Facebook’a iletiyor. Facebook ise bu açıklamalara aldırış etmeyerek adeta ABD’li yetkililere karşı çıktığını açık ve net ortaya koyuyor.

Uzmanlar ise Facebook’un skandallar ile dolu olan tarihini örnek vererek Libra’nın direkt olarak yasaklanmasından ise lisans ismi altında yasaklanmasının yahut ABD idaresinin isteklerine uygun hale getirilmesinin mümkün olduğunu belirtiyor. Libra’nın bir halde ABD’li kongre üyelerinin istediğine uygun hale getirilecek olduğunu söz etmekte olan kripto para uzmanları yakın vakitte Libra ile ilgili kongrenin lisans istemeye yönelik açıklamalar ile Facebook’u kongre ile ortak çalışmaya mahkum edebileceğini düşünmekteler.

Haberin devamı: ABD, Libra’yı Lisansa Tabi Tutarsa Kullanımı ”Yasak” Olmadan Engellenebilir birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu