Anthony Pompliano: BTC 2021’de 100.000 Dolar Olacak!

Morgan Greek’in kurucusu Anthony Pompliano, kripto para ünitesi Bitcoin hakkında değerli bir açıklamaya imza attı. Kripto para ünitelerinin kıymetinin giderek artacak olduğunu ve insanların kripto paralara daha çok sahip olma isteğinde olacağını argüman eden analistlerin sayısı gün geçtikçe artarken Anthony Pompliano’nun savı biraz daha farklı ve uzun vadeli bir argüman oldu.

Anthony Pompliano’ya nazaran kripto para ünitesi Bitcoin 2021 yılında %75 doğruluk ile 100.000 dolar düzeyini görecek ve bu o güne kadar kripto para ünitesinin gördüğü en yüksek rekor düzeyi olacak. Kripto para yatırımcılarının daha çok para kazanacak olduğunu, bugünden herkesin en düşük düzeylerden yatırım yapması gerektiği hissine kapılmaya sebep olan bu açıklama %100 kesin olacak değil.

Anthony Pompliano kendisini garanti altına almak için bu mevzuda %75 oranında gerçek olacağını düşünüyor ve ”kesin” diyerek sorumluluk almıyor. Ünlü analiste bu sebeple reaksiyon gösteren insanların sayısı da hiç mi hiç az değil. Giderek daha fazla sayıda insan Bitcoin konusunda beklentilerini yükseltirken, kimileri da tam aksisini uygulamakta kararlı.

Haberin devamı: Anthony Pompliano: BTC 2021’de 100.000 Dolar Olacak! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu