Binance CEO’su Changpeng Zhao: Altcoin Rallisi Er Ya da Geç Gelecek

CNBC’nin Crypto Trader programının sunucusu Ran NeuNer’e röportaj veren dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su Changpeng Zhao, altcoin rallisinin er ya da geç geleceğinden emin olduğunu söyledi. Zhao, rallinin 2017’den çok daha istikrarlı olacağını ve daha güçlü kripto projelerinin önünü açacağını söz etti.

Zhao’ya nazaran, bu sefer her altcoin 2017’de olduğu üzere tıpkı anda yükselmeyecek. Bir sonraki boğa koşusunda gerçek dünya kullanım durumları olan altcoinlere odaklanılarak, daha seçici davranılacak.

Binance’ın CEO’su, 2017’deki ICO furyasından sonra hala ayakta kalan şirketlerin yasal projeler geliştiren şirketler olduğuna dikkat çekti.

Endüstrinin geliştiğine dikkat çeken Zhao, “Artık gerçek Blockchain’lerin ortaya çıkmasıyla birlikte gerçek projeler görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

En büyük kripto para ünitesi Bitcoin, bugün 13.000 doları geçerek 13.152 dolara kadar yükseldi. Bitcoin şu sıralar 12.883 dolardan süreç görüyor. Bitcoin yükseldikçe altcoinler kan kaybediyor. O denli ki, şu anda en büyük 10 altcoin tamamı kırmızıya bürünmüş durumda. Bitcoin’in piyasa hakimiyeti 8 Aralık 2017’den beri birinci sefer yüzde 65’e yükseldi ve birçok piyasa analisti yüzde 70’in geçileceğini lisana getiriyor.

Haber İçeriği: Binance CEO’su Changpeng Zhao: Altcoin Rallisi Er Ya da Geç Gelecek

Başa dön tuşu