Binance’in Amerika Platformuna Yeni Yönetici

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Amerika’daki müşterilerine özel olarak açacağı kripto para borsası ile ilgili olarak kritik bir atılım yaptı. Şirket, Binance US ismi verilen platformun başına geçmesi için Ripple’da yer alan eski yönetici Catherine Coley ile bir mutabakat yaptı. Coley ise yaptığı açıklamada bu türlü bir vazifeye layık görülmekten ötürü çok memnun olduğunu tabir etti ve şunları ekledi:

”Bu işe girdiğim ve bu işin bir modülü olacağım için çok memnunum. Sahiden benim ve ailem için kıymetli bir gün. Yolumuz çok uzun. Biz de bu yola bir başlangıç yapmak istiyoruz. Umarım başarılı oluruz.”

Bilindiği üzere Binance’den geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, firmanın Amerika’daki borsalara özel bir borsa açacağı tabir edilmişti. Amerikan vatandaşlarının da bu borsayı kullanacağı ve bu bölgede ikamet eden şahısların orjinal Binance’e giremeyeceği açıklanmıştı.

Binance’den farklı ve regülasyonlara ahenk gösteren kripto paraların yer alacağı platform ile ilgili yapılan işe alım hakkında açıklamalar yapan şirket CEO’su Changpeng Zhao ise, şunları söyledi:

”Coley ile birlikte yeni bir periyoda başlıyoruz. Umarım, Amerika’daki herkese en uygun hizmeti getirecek takımı kuracak. Bu yeni çalışmalar ile birlikte umarım çok daha güzel sonuçlar alacağız ve Binance’i büyütmeye devam edeceğiz.”

Binance’in Amerika Platformuna Yeni Yönetici yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu