Bitcoin Fiyat Analizi – Bitcoin Fiyatı Düşük Mü? – Bitcoin Alınır Mı?

Bitcoin son periyodun en kıymetli fiyat değişimleri ile karşı karşıya kalmış, kripto para piyasasında pahası ile ilgili çok önemli tartışmalar gündeme gelmişti. Kripto para yatırımcıları son periyotta beklentilerinin giderek değiştiğini ve giderek daha farklı konumlandığını düşünmekte.

ABD borsalarının son haftalarda düşüş ve yükseliş eğilimi son derece fazla olduğundan dolayı kripto para ünitesi sahipleri bu devirde daha farklı fiyatlar ile karşılaştı ve piyasa daima olarak değişti ve piyasa hacminde ve fiyatında önemli değişiklikler oldu. Kripto para üniteleri hakkında son periyotta fiyat değişimlerini tetikleyen en kıymetli ögelerden birisi olarak ABD borsaları gösteriliyor ve giderek daha çok sayıda insan piyasada beklentilerinin daha fazla değiştiğinden ve beklediklerinin gerçek olmadığı konusundan bahsetmek zorunda kalıyor.

Piyasa hacmi daima olarak değişim gösterirken, kripto para yatırımcıları beklentilerinin değiştiğinden bahsediyor ve piyasada beklentilerini kendileri için gerçek olup olmayacağı konusunda daha meraklı bekliyor. Piyasa hacminin 300 milyar dolar düzeyini muhafazası ise yatırımcılara moral olmakta ve yatırımcılar açısından beklentilerin giderek değişmesine sebep olmakta.

Bitcoin neden düştü? Bitcoin’in neden düştüğü hakkında şimdi kimsenin net bir cevabı yok. Lakin kripto para ünitelerinin paha kaybının gerisinde yatan en büyük sebep yeniden piyasada olan balinalardan kaynaklanıyor. Şayet kripto para ünitesi sahipleri piyasada bu düşüşleri görmeseydi ve tam aksine bir yükseliş görselerdi tekrar bunun sorumlusu balinalar olacaktı. Lakin balinalar hak ve imkanlarını bu kere yükselişten yana değil, düşüşten yana kullandılar. Bitcoin fiyatının ne kadar olacağını merak edenler geçtiğimiz 2 hafta öncesine kadar 20 bin dolar düzeyi beklentisinde olurken, bugün Bitcoin 10.000 dolara düşecek mi? Tartışmalarının yaşandığı bir gün.

Piyasanın daima olarak değiştiği ve pahasının yine gündemde olduğu bugünlerde kripto para pazarı açısından beklentiler daima değişim gösterebilir.

Bitcoin hakkında kripto para analisti Tom Lee 15 bin dolar düzeyini beklediğine dair izlenim veriyor olsada piyasa fiyatı hakkında kimi analistler 2021 yılı içerisinde 100 bin doların görülecek olduğunu düşünüyorlar.

Bitcoin fiyatı yükselecek mi? Tartışmalarının yaşandığı bugünler kripto para pazarının gidişatını da yakından belirliyor.

Haberin devamı: Bitcoin Fiyat Tahlili – Bitcoin Fiyatı Düşük Mü? – Bitcoin Alınır Mı? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu