Bunlara Coinlere Bakın!

Shiba Inu, hizmetini ‘Shibarium’ ve yeni bir sanal ön ödemeli kartla genişletiyor. Bu meme coin topluluğu ise token yakmak için oy kullanıyor.

Shiba Inu meme coin rallisine liderlik edecek

Shiba Inu (SHIB), küresel kripto para piyasasında Dogecoin’den sonra en büyük ikinci kripto paradır. Köpeklerden ilham alan ERC-20 tokeni, ilk 100 kripto varlığının %60’ını geride bırakarak yaklaşık %50 arttı.

Meme kripto paraları, oldukça spekülatif olan ve çoğunlukla teknolojik uygulamalardan ziyade belirli hevesli çevrimiçi ticaret toplulukları ve popüler kültür tarafından yönlendirilen belirli kripto para birimi biçimleridir.

Son zamanlarda, önde gelen meme paraları, token kullanımlarını genişletmek ve proje sürdürülebilirliğini sağlamak için topluluk odaklı kullanım durumları eklemeye başladı. Şubat ayı yaklaşırken SHIB, 2023’e kadar yükseliş başlangıcını sürdürmeye hazır. Bitcoin fiyatlarıyla tarihsel olarak güçlü korelasyonu nedeniyle, SHIB, önümüzdeki 30 gün içinde Bitcoin Hakimiyetinden ve güçlü temellerden yararlanmaya hazırlanıyor.

Zincir üstü veriler, SHIB ve BTC fiyatları arasında %97’lik bir korelasyon olduğunu gösteriyor. Güçlü korelasyon, SHIB’nin tarihsel olarak BTC ile aynı yönde hareket ettiğinin gözlemlendiği anlamına gelir. BTC’nin hakimiyeti güçlenirken, SHIB’in güçlü performansını Şubat ayı boyunca sürdürmesini bekliyoruz.

Shiba Inu Şubat ekosistemi çekiş artışı için set

Ekosistem çekişi açısından Shiba Inu topluluğu, işlem verimliliğini artırmak ve SHIB Jetonunun faydasını artırmak için bir dizi çaba sarf etti.

1 Şubat’ta Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama yaklaşan ‘Shibarium‘ sürümünü ima eden bir teaser yayınladı. Artık silinmiş olan gönderiyi yakalayacak kadar hızlı olan Shiba Inu topluluğu etkileyicileri, ekran görüntülerini paylaşmak için Twitter’a gitti.

‘Shibarium’, daha hızlı, daha ucuz ve daha özel işlemler sağlayarak Shiba Inu ekosisteminde işlem verimliliğini artırmayı amaçlayan, yakında çıkacak bir katman-2 çözümüdür. Shibarium’un başarılı bir şekilde test edilmesi ve piyasaya sürülmesi, SHIB’de Şubat ayında fiyat artışına yol açacaktır. Bu, sürekli olarak ilişkili meme madeni para piyasasına yayılabilir.

Bu arada, sanal kripto banka kartları çıkaran kripto ödeme platformu FCF Pay, Shiba Inu tokenleriyle yapılan kart ödemelerinin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını bildirdi. SHIB’in küresel pazarlarda bu artan şekilde benimsenmesi, Şubat ayında bir fiyat artışına işaret ediyor.

Floki Inu, bir ralli düzenleyecek

Kriptokoin.com olarak belirttiğimiz üzere Floki Inu, Ethereum ve BNBChain ağlarında çalışan çok zincirli bir meme parasıdır. Meme coin küresel listelerde 350. sırada yer alıyor. FLOKI Inu, 2023 için en çok kazanan 10 listesinde 8. sıraya tırmanmak için %227 YTD kazandı. Topluluk, token arzının önemli bir bölümünü yakmaya hazırlanırken, FLOKI Şubat ayında başka bir yükseliş performansı sergilemeye hazırlanıyor.

Santiment’ten alınan zincir içi veriler, yatırımcıların Şubat ayında olumlu bir FLOKI performansı için kesin olarak hazırlandığını gösteriyor. 2,93 ağırlıklı duyarlılık oranı, olumlu bir Şubat performansı beklentisiyle güçlü FLOKI satın alma baskısı olduğunu gösteriyor. Ağırlıklı duygu, medyadaki olumlu ve olumsuz algıların oranını ölçen bir ölçümdür. Geliştirici ve yatırımcı toplulukları kanalları dahil. Yatırımcılar, ağırlıklı duyarlılık 1’den büyük olduğunda bir ralli için konumlanır.

Şubat İçin Meme Coin Tahminleri: Bunlara Coinlere Bakın!

FLOKI’yi çevreleyen son olumlu duygu, topluluk tarafından Ocak ayı sonlarında kabul edilen son token yakma önerisine atfedildi. 26 Ocak’ta tanıtılan yönetişim teklifinde, Floki Inu topluluğu köprü tokenlerini yakmak ve meme coin için işlem vergisini kaldırmak için oy kullandı.

Floki Inu tokenlerinin toplam yakma hacmi 4,97 trilyon FLOKI idi. Anket zamanında yaklaşık 60 milyon dolar değerindeydi, ancak meme belirtecinin değeri o zamandan beri 100 milyon doların üzerine çıktı. Bu yükselişin Şubat ayında da devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Voyager dumpı meme coin dumpını tetikleyebilir

Feshedilmiş kripto para borsası FTX ile yasal bir savaşa kilitlenmiş çökmüş bir kripto kredi kuruluşu olan Voyager, meme coin piyasasındaki ralliyi durdurabilecek bazı işlemler yaptı. Eylül 2022’de, güç durumdaki Sam Bankman Fried, Voyager varlıklarını 1,4 milyar dolara satın almak için hararetli çekişmeli bir müzayedeyi kazandı.

Özellikle, FTX’ler, devam eden yasal çekişmeleri nedeniyle Voyager’dan 446 milyon dolar değerinde fonu geri almak için harekete geçti. Zincir üstü veri izleyicileri, Voyager tarafından yapılan bazı önemli işlemleri tespit etti.

Bir blockchain güvenlik platformu olan PeckShield’a göre Voyager, son 7 gün içinde farklı kripto borsalarına yaklaşık 10 milyon dolarlık dijital varlık aktardı. Veriler, yaklaşık 3,2 milyon dolar değerindeki 270 milyar SHIB’nin, feshedilmiş kripto borç veren tarafından taşınan en büyük token dilimi olduğunu gösteriyor. ETH, VGX ve LINK, “Voyager 1” cüzdanı tarafından taşınan diğer kriptolar arasındaydı.

Peckshield, ‘Voyager 1’ adresinin hâlâ yaklaşık 6,8 trilyon SHIB tuttuğunu ortaya çıkardı. Bu, Şubat ayındaki bir meme madeni para rallisinin potansiyel geçersizliğini daha da vurguluyor. Voyager meme belirteçlerini satarsa, önümüzdeki haftalarda SHIB ve diğer meme paraları için yaklaşmakta olan bir düzeltme öngörüyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Başa dön tuşu