Bitcoin Fiyatı 20.000 Dolar Olacak Mı?

Bitcoin hakkında kısa müddet içerisinde yeni bir kadro iddalar ortaya atılıyor ve bu savlar daima olarak gündemde kalmak zorunda üzere görünüyor. 20.000 dolar düzeyine ulaşana kadar Bitcoin fiyatı hakkındaki savlar daima olarak gündemde kalacak ve kripto para sahipleri bu müddet içerisinde kripto para yatırımları ile ilgili meraklı gözler ile ne vakit 20 bin dolar rekorunun kırılacak olduğunu merak ediyor olacak. 20.000 dolar hakkında argümanlar Haziran ayında yükselişlere bağlı olarak rekor kırabilecek düzeye hakikat gidiyor ve insanların kripto para yatırımı yapması konusunda teşvikler veren bir fiyat artışı üzere görünüyordu.

Bitcoin bir anda kripto para yatırımcılarını şaşkına uğrattı ve fiyat önemli oranda düşüş eğilimi gösterdi. 14.000 dolar düzeyine 100 dolar kala 9.750 dolar düzeylerine kadar düştü.

Bu düşüşlerin çabucak gerisinden Bitcoin 20.000 dolar ne vakit olacak? Sorusu gündeme geldi ve beşerler Bitcoin satın alıp almamak hakkında kaygı ile beklemeye başladı.

Yüzde 65.5 düzeylerine yükselen Bitcoin hakimiyeti bu süreçte yüzde 80 düzeylerine kadar tırmanabilir. Bu Bitcoin için önemli yükselişleri beraberinde getirir ama altcoinler için bu süreç çok makûs geçebilir. Analistler BTC hakimiyetinde yüzde 45-50 düzeylerine inilmeden altcoinlerde önemli artışlar olmayacağını öngörüyor. BTC hakkındaki fiyat öngörüleri ise bu sene içerisinde 17 ila 20 bin dolar düzeylerine ulaşabileceği istikametinde.

*Bu bir teklif değildir, yatırım tavsiyesi yahut niteliğinde değildir.

Haberin devamı: Bitcoin Fiyatı 20.000 Dolar Olacak Mı? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu