Bitcoin Fiyatı Ne Zaman Rekor Kıracak?

Bitcoin fiyatında son periyotta yükselişler olsa bile kripto para yatırımcıları beklediğini asla bulamıyor. 11.000 doları 800 dolar fark ile geçen Bitcoin, kısa mühlet içerisinde yatırımcılarına beklenenden çok daha uygununu sunarken, yatırımcılar kısa mühlet içerisinde beklediklerini bulamadıkları için rekor düzeyinin ne vakit gerçekleşecek olduğunu merak ediyor. Kripto para fiyatlarının yükselecek mi düşecek mi olduğu konusunda beklentilerine cevap arayan yatırımcılar bu yıl içerisinde analistlere nazaran 20 bin dolar rekorunu tekrar görecek ve fiyatlar yükselişe geçecek.

Analistlerin büyük kısmında şimdi kesin bir beklenti olmasa da yükseliş olabileceğine dair beklentileri olan analist sayısı giderek artıyor. Bitcoin’i yükseltecek olan en büyük faktör olan kripto para yatırımcılarının ise bu periyotta alım yapmayı pek fazla akıllarından geçirmedikleri bilinmekte.

Alım yapmamayı tercih edecek olduklarını tabir etmekte olan milyonlarca yatırımcı bunun nedeni hakkında ise rekor beklentisinin daima değişmesi ve fiyatların daima düşüş eğilimi göstermesini münasebet göstermekte. Yatırımcılar rekor beklentisi için ne vakit rekor kırılacak olduğu konusunda beklerken, bu yıl sonuna kadar analistlerin bir kısmında rekor kırılacağı beklentileri oluşmuş seviyede.

Haberin devamı: Bitcoin Fiyatı Ne Vakit Rekor Kıracak? birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu