Ünlü Geliştirici: Bitcoin, Libra’dan Daha İyi

Kripto para bölümünün ünlü isimlerinden birisi olan Samson Mow, Facebook’un kripto para projesi Libra ile ilgili olarak açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici, yaptığı açıklamada Libra’nın daha ortaya çıkmadan birçok tartışmayı beraberinde getirdiğini söz ederken, bunun da âlâ bir şey olmadığını söyledi.

Libra’nın birtakım alanlarda önemli oranda çelişkiler barındırdığını söz eden Mow, şunları söyledi:

”Libra projesi açıkçası önemli oranda başımı karıştırıyor. Facebook (NASDAQ:FB) şu anda ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Bir şey birebir vakitte hem bâtın hem de halka açık olamaz. Bu dediğiniz şey eşyanın tabiatına karşıt.”

Daha sonra Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’e yüklenen Blockfirm firması baş yöneticisi, şunları kaydetti:

”Bence ne Facebook Blockchain takımı ne de Mark Zuckerberg tam olarak ne yaptıklarını bilmiyor. Her gün öbür bir ağızdan konuşup farklı şeyler söylüyorlar. Yapmaya çalıştıkları şeyi çok ayrıntılı inceledim fakat pek bir şey bulamadım. Şayet büsbütün merkeziyetsiz ve halka açık bir şey istiyorsanız bunun esasen yapılmışı var. Onun ismi da Bitcoin. O vakit gidin yalnızca Bitcoin kullanın. Bu yapılmaya çalışılan şeyin tam olarak muvaffakiyet sağlayacağını düşünmüyorum, hele de Facebook’un skandalları göz önüne alınırsa.”

Ünlü Geliştirici: Bitcoin, Libra’dan Daha Uygun yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu