DENT ve Samsung İş Birliği Yapıyor

Kripto para kesiminin bilinen projelerinden birisi olan DENT, yatırımcılarına bugün çok hoş bir haber verdi. Firmadan yapılan açıklamada, Samsung’un amiral telefon modeli Galaxy S10’da yer alan kripto para cüzdanında DENT’in de desteklendiği duyuruldu ve bu haber kripto para kesiminde çabucak geniş bir yankı uyandırdı.

DENT fiyatını bir anda üst çeken bu açıklama sonrasında, kripto para dalının bir kısmı çok şad olurken, hususla ilgili olarak yapılan açıklamada şu tabirler kullanıldı:

”Size çok hoş bir haberimiz var. Samsung’un en son model telefonu Galaxy S10’da yer alan kripto para cüzdanında DENT satın alım süreci yapabileceksiniz. Bu derin iş birliği sonrasında nasıl DENT alacağınızı görmek için lütfen aşağıdaki görüntüyü izleyin ve kolay bir halde DENT almanın keyfini siz de yaşayın.”

Yapılan açıklama kapsamında görüleceği üzere, DENT kripto parası bundan sonraki süreçte Galaxy S10 telefonlar üzerinden alınabilecek ve Samsung’un telefondaki cüzdan uygulamasında rahatlıkla depo edilecek.

Bu gelişme elbette kripto para kesimi için büyük değer taşıyor. Bilhassa Samsung’un yaptığı bu atılım, kripto para konusunda şuur ve eğitimi çok fazla halde arttırabilir. Her ne kadar yasal meseleler nedeniyle tam olarak her ülkede kullanılmasa da, bu cüzdanın büyük bir birinci adım olduğunu söylemeye gerek yok.

DENT ve Samsung (KS:005930) İş Birliği Yapıyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu