Dogecoin katili olarak lanse edilen BONK, yarı yarıya düştü

Meme coin piyasasının önderi olan Dogecoin, her devir yeni bir rakibiyle baş başa kalıyor. Kendi piyasasında en kıymetli varlık olabilmeyi başaran DOGE, kuvvetli rakiplerle müsabakayı sürdürüyor. Bu vakte kadar en dişli rakip ise Shiba Inu oldu.

Son vakitlerde ortaya çıkan kimi göğüs coin projeleri de her vakit alternatif olarak gösterildi. İşte bunlardan biri de BONK oldu. 2022 yılının son devrinde ortaya çıkan çılgın göğüs coin, büyük bir fiyat patlaması yaşadı.

10 kattan fazla bedel gören göğüs coin daha sonrasında ise derin bir düşüşe geçti. 5 Ocak Perşembe günü yaptığı tepeden sonra tertipli bir biçimde geri çekilme yaşadı. Piyasa pahasında de makûs bir çizelgeye ulaşmasıyla kısa müddette yüzde 50’nin üstünde kayıp gördü.

BONK, göğüs coin piyasasında süratle geriledi

Perşembe günü prestijiyle toplam kripto piyasası değerlemesi, %3,4’lük artışla 880 milyar dolara ulaştı. Kimi kripto para üniteleri için bu uyguna işaret oldu. Ancak piyasayı geriden izleyen kimi para üniteleri, günlük ve haftalık kayıplarını gizleyemedi.

Solana’nın yeni basılan göğüs coin’i BONK, rakiplerine nazaran büyük bir fiyat düşüşü yaşadı. BONK, Dogecoin katili olarak ortaya çıksa da bir anda havası söndü.

Coingecko’nun datalarına nazaran BONK, son yedi gün içinde %66 üzere büyük bir düşüşle 0,000000917 dolardan süreç görüyor. Yalnızca son 24 saatte %15 paha kaybetti.

İlk başarısına karşın göğüs coin BONK, lansmanını takip eden haftalarda sıkıntı vakitler geçirdi. Ansızın ortaya çıkan ve piyasa bedeli açısından en düzgün 200 kripto para ünitesi ortasında süratle yükselirken tepetaklak oldu.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Başa dön tuşu