En İyi Piyasa Performansını Bitcoin Trust Gösterdi

Dijital varlık idaresi fonu Grayscale Yatırım’ın fonu Bitcoin Trust (GBTC), yıllık % 300 arttı. Bilgiler Wall Street Journal (WSJ) aracılığıyla Morningstar’dan edinildi.

9 Temmuz itibariyle, bu kripto yatırım aracı % 296 oranında arttı. Bu oran birebir periyotta S&P 500 ve Küresel Dow’daki yatırımlara nazaran çok uçuk bir yükseliş.

Haziran ayının sonunda, bir Wall Street Journal raporu fonun baş döndürücü getirisinin piyasadaki en düzgün performans gösteren fon olarak yerini koruduğunu belirtti. Wall Street Journal ayrıyeten, fonun çok âlâ performansının eşi görülmediğinin altını çizdi. Bitcoin’in tarihi 2017 yükseliş piyasası boyunca, Bitcoin Trust’ın yıl boyunca % 1,39,44 oranında paha kazandığını bildirdi.

Grayscale yatırımı Digital Currency Group Inc.’e ilişkin bir yatırım Kurum, Wall Street Journal’a yaptığı açıklamada Bitcoin Trust’ın 28 Haziran’daki idare altındaki varlıklarının 2.56 milyar dolara ulaştığını belirtti. Bu sayede bahsedilen yatırım aracının Grayscale’in toplam 2.69 milyar dolar pahasındaki varlığından sorumlu olduğunu belirtti.

Bitcoin Trust Nedir? Bitcoin Trust, direkt Bitcoin (BTC) satın alıyor ve belirtilen raporda olduğu üzere, borsa üzerinden OTCQX paylarını alıyor. Bitcoin Trust fonunun birincil sayısını almak isteyenler, akredite yatırımcı statüsüne sahip olmalı ve OTCQX’in tekrar satılmasından en az bir yıl evvel pay senetlerine taban 50.000 dolar yatırım yapmalıdır.

Eylül 2018’de başlatılan ana güvenliğinin yanı sıra Grayscale, ortalarında Ethereum classic (ETC), Zcash (ZEC) ve Litecoin (LTC) üzere bir dizi tek kripto varlık fonu ortaya koydu. Bu yılın başlarında yayınlanan bir Greyscale raporunun ortaya koyduğu üzere, kurumlar yatırımların % 66’sını oluşturuyor. Yeni girişlerin % 88’i Bitcoin Trust fonuna geliyor.

Dün, şirket Bitcoin Trust paylarının özel olarak yine başlatılmaya başladığını, bir payın şu anda 0.00097876 BTC’yi temsil ettiğini açıkladı. Mayıs ayında Grayscale, idaresi altındaki varlıkların toplam 2.1 milyar dolar olduğunu ve bunun 1.97 milyar dolarının Bitcoin Trust’ta olduğunu bildirdi.

Aynı ay Grayscale’in araştırması, Bitcoin’in 5-31 Mayıs tarihleri ​​arasında ABD-Çin ticaret gerginliklerini ağırlaştırdığı bir devirde % 47 oranında kazandığını gösterdi. Ve Çin yuan’ın durumunun bilakis, periyodun en güzel performans gösteren varlığı olduğunu belirtti.

The post En Yeterli Piyasa Performansını Bitcoin Trust Gösterdi appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu