Ethereum’un Bitcoin Paritesine Karşı Düşüşü Devam Edecek mi?

Ethereum, Bitcoin paritesinde düşüşü bitirmek için tutunabilecek bir dayanak düzeyi arıyor. Aradığı dayanak düzeyi en yakın nerede gelin bakalım.

Bitcoin’in 10.000 dolar bandına çekilmesi karşısında başta Ethereum olmak üzere birden fazla altcoin ağır kayıplar verdi. Ethereum, USD paritesinde yüzde 40’ın üzerinde kıymet kaybetti. USD paritesindeki paha kaybı şimdide Bitcoin paritesinde yaşanıyor ve en büyük altcoin Bitcoin paritesinde düşüşü sonlandırmak için takviye düzeyi arıyor.

Haberi hazırladığımız sırada Ethereum fiyatı USD paritesinde 229,18 dolar, BTC paritesinde ise 0.0212 BTC bandında seyrediyor. Ethereum, son iki yıldır Bitcoin’e karşı muvaffakiyetle koruduğu 0.022 BTC düzeyinde tutunamadı ve bir sonraki takviye düzeyi olan 0.022 BTC’de de tutunamadı.

Günlük grafikte dünün kapanış mumuyla birlikte 0.021874 BTC düzeyinde dayanak çizgisinin oluştuğu görülüyor. Bugün düne nazaran daha fazla süreç hacmi var ve alıcılar fiyatı bu dayanak çizgisinin üzerinde tutmaya çalışıyorlar.

Kısa vadeli manzara son derece müspet. 4 saatlik grafikte yükseliş cross over’ın gerçekleşmek için uğraş ettiği görülüyor. Fakat bunun için şimdi kâfi momentum yok.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) toparlanıyor ve yüksek yükselişe geçmeye çalışıyor. Günlük mumun dayanak düzeyinin üzerinde tutunması durumunda Ethereum fiyatı için olumlu bir gelişme olacak.

Haber İçeriği: Ethereum’un Bitcoin Paritesine Karşı Düşüşü Devam Edecek mi?

Başa dön tuşu