Vakıf Katılım Başkanına Göre Kripto Paralar Doları Bitirecek

Vakıf İştirak Bankası’nın Genel Müdürü olan İkram Göktaş, kripto paralar ile ilgili oalrak epey ilgi alımlı açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici, bir basın kaynağına konuştu ve kripto paraların er ya da geç doların hakimiyetine son vereceğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

Başarılı isim, kripto paralara çok güvendiğini söz etti. Banka olarak dijital manada çok daha geniş bir eser portföyüne sahip olmayı amaçladıklarını tabir eden Göktaş, gelecekte yapacakları atılımlar ile de bu alanda ses getirmeyi umduklarını söyledi. Başarılı yöneticiye nazaran, kripto paralar da gelecekte büyük bir yankı uyandıracak ve doların er ya da geç hakimiyetini bitirecek.

Yeni Şafak’a bahisle ilgili demeçler veren Göktaş, şunları söyledi:

“…Bugün tahminen hayal üzere görünen işte birçok tartışma, kripto paralar var. İsmi bugün Bitcoin, yarın öteki bir şey olacak. Bu bir formda hayatımıza girecek. O vakit da doları, avroyu değil, kripto parayı merak edeceğiz. Dünyada tek hakim para ünitesi kripto para olacak. Öteki para ünitelerini unutacağız. Bu sefer onlarla uğraşacağız. En çok ziyan gören ülke ABD olacaktır. Doların bütün hakimiyeti kaybolacak.”

Göktaş’ın bu açıklamaları, sahiden de üst seviye bir yetkili tarafından yapılması sebebiyle, Türk kripto para topluluğunda çok önemli biçimde dikkat çekti.

Vakıf İştirak Liderine Nazaran Kripto Paralar Doları Bitirecek yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu