Fundstrat Stratejistinden Bakkt Yorumu: Gelmeye Hazır Ciddi Bir Kitle Var

BTC MAGAZİN – Kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, ethereum haberleri, Blockchain haberleri, kripto para tahlilleri ve uzmanlardan piyasa yorumları

Fundstrat Küresel Advisor genel müdür ve stratejisti Sam Doctor, 19 Temmuz’da yayınladığı Twitter gönderisinde Bakkt’ın Bitcoin (BTC) vadeli süreç mukavelelerinin bu çeyrekte başlayacağını belirtti.

Lansman, geçen ay açıklanmış olan testleri takiben önümüzdeki hafta başlayacak. Firma, lansmanın klâsik kurumsal yatırımcıların iştirakini hızlandırmak için bir katalizör olacağına inanıyor.

Söz konusu aktiflik sırasında Emtia Vadeli Süreçler Ticaret Kurulu (CFTC) komite üyesi Dawn Stump, hiçbir mevcut kripto sürecinin finansal istikrarı tehdit edemediğini ve düzenleyicinin halktan Bitcoin vadeli süreçleri için artan bir talep gördüğünü açıkça belirtti. Ayrıyeten tepe sırasında, kripto yatırım firması Blocktower baş bilgi vazifelisi Ari Paul’un, bir kripto para ünitelerinin Paypal kadar kolay kullanabildiğinde perakende satışının çok büyük olacağından emin olduğu bildirildi.

Paul ayrıyeten, kurumların klasik varlıklar ile düşük korelasyonları ve %200 ile %300 ortasında değişen bileşik büyüme oranları ile kripto varlıklarını reddetmemeleri gerektiğini söyledi. Ayrıyeten, kripto para ünitelerinin enflasyon ve el koyma karşısında çok güçlü olduğunu belirtti.

Öte yandan Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, birden fazla tokenin başarısız olacağını ve bir avuç temel protokolün hayatta kalacağını, yalnızca bunların üzerine inşa edilmiş binlerce ademi merkeziyetçi uygulamanın bulunacağını söyledi.

The post Fundstrat Stratejistinden Bakkt Yorumu: Gelmeye Hazır Önemli Bir Kitle Var appeared first on BTC MAGAZİN.

Continue reading on BTCMagazin

Başa dön tuşu