İngiltere Brexit Sonrası Dönemde Kripto Para Çıkarabilir mi?

İngiltere, şu anda Brexit gündemi ile çalkalanıyor. Brexit’in tesirlerinin ne olacağı ve ülkenin ne koşullarda Avrupa Birliği’nden ayrılacağı şimdi gizemini korurken, finansal açıdan dünyanın en büyük merkezlerinden olan ülkede, Brexit’in bu süreci de önemli halde etkilemesi ve değiştirmesi bekleniyor.

Kripto para bölümünde de vazife yapan ve dev bir danışmanlık şirketi olan deVere Group’un CEO’su Nigel Green ise, yaptığı açıklamada Brexit sürecinin sona ermesinin akabinde İngiltere’nin kripto para konusuna daha fazla eğilmesi gerektiğini söz etti.

Green, Brexit sonrası İngiltere iktisadının resesyona girme ihtimalinin olduğunu da tabir ederekn bu bahse tedbir olarak yapılacak birinci atağın ise bir kripto para çıkarmak olabileceğinden dem vurdu.

Başarılı isim şöyle konuştu:

”Brexit elbette ki çok güçlü bir süreç ve şu anda bu sürecin nasıl sona ereceğini kimse bilmiyor. Bu sebeple finans piyasaları da doğal olarak huzursuz. Açıkçası bu süreç sonrası İngiltere’nin resesyona girmesinden korkuyoruz. Bu resesyonu engellemek için farklı planların da masada olması gerekir. Bunların başında da kripto para çıkarma fikri geliyor. Bence kripto para çıkarmak çok kıymetli bir atak olabilir ve İngiltere’yi resesyondan kurtarabilir.”

Green, birebir vakitte kripto para dalının son derece büyük bir atak yaptığını ve gelecekte de bu atağa devam edeceğini söyledi.

İngiltere Brexit Sonrası Periyotta Kripto Para Çıkarabilir mi? yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu