İran’ı Kasıp Kavuran Madencilik Açıklamalarına Halk Tepkili

İran’da dini Ayetullah rejimi kripto para ünitesi madenciliğine yönelik olarak kimi yasaklar getirilmesini emredinde güç şirketleri harekete geçti. Bir kaosun ortasında olan ve askeri açıdan sonlu kalmayıp ekonomik bahislerde da ABD idaresine karşı parmağını bile kıpırdatamaz duruma gelmesi istenen İran’ın madencilik yasaklarına artık halkta reaksiyon gösteriyor.

İranlılar, son periyotta Cumhurbaşkanı Manevî idaresinin ülkede ABD idaresi ile Ayetullah nedeniyle görüşmemesine ve müzakere masasına oturmamasına reaksiyon göstererek, ülkeyi bir savaşın içerisine ve yüzyıllar boyunca tesiri devam edecek olan bir krize sokmuş olmasına yansılı.

İran’ın kripto para madenciliğinden para kazanan İranlıların madencilik süreçlerine ”göz diktiğini” belirten İranlılar, bunun kabul edilemez olduğunu belirterek direkt olarak bu kararın kaldırılmasını ve madencilik yapanlara karışılmamasını istiyor.

İran’da madencilik yasakları devreye girmiş olsa da ülkede gücü kesilip kesilmediği konusunda toplumsal medyada bilgi verebilecek insan sayısı yasaklar nedeniyle sonlu.

Haberin devamı: İran’ı Kasıp Kavuran Madencilik Açıklamalarına Halk Yansılı birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu