Justin Sun, Merakla Beklenen Yemeği İptal Etti

Kripto para bölümünün tahminen de en farklı isimlerindne birisi olan TRON kuruusu Justin Sun, bir kere daha amiyane tabirle yaptı yapacağını ve Warren Buffett ile çıkacağı yemeği iptal etti.

Sektördeki pazarlama taktikleri ve duruşu her daim sorgulanır hale gelen ve kripto para topluluğu tarafından pek de sevilmeyen başarılı isim, bilindiği üzere 25 Temmuz’da Wall Street’in dev yatırımcısı ile bir yemekte bir ortaya gelecekti.

Kripto para kesimine karşı Buffett’ın bakış açısını değiştirmeyi istediğini tabir ederek yola çıkan Sun, bu yemeğe başta Litecoin kurucusu Charlie Lee olmak üzere, birçok kişiyi davet etmişti.

Ancak Sun, katılmak için tam 4.6 milyon dolarlık bağış yaptığı yemeği ileri bir tarihe erteledi. Bugün TRON tarafından yapılan açıklamada, başarılı yatırımcı ve geliştiricinin, şu anda böbrek taşları sebebiyle hastanede yattığı tabir edildi ve bundan dolayı yemeğin iptal olduğu açıklandı.

Buffett’ın Bitcoin’e yaptığı sert açıklamalar ve öbür yaşanan süreçler, bu yemeği çok enteresan kılmıştı. Fakat Sun’ın hakikaten hasta olup olmadığı ise bir anda tartışma konusu haline geldi. Gelinen noktada, yemeğin iptal olması TRX’e olumsuz yansıdı ve TRON, yüzde 15’e kadar varan bir kıymet kaybı yaşadı.

Justin Sun, Merakla Beklenen Yemeği İptal Etti yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu