Kripto para piyasası beklenmedik bir yükselişle başladı

Kripto piyasasında beklenmedik biçimde bir yükseliş başladı. Haftanın başından bu yana neredeyse istikrarlı bir ivme görüldü.

Bitcoin fiyatı birinci sefer 2020’den sonra üst üste muhakkak bir kazanım elde etti. Kripto topluluğu artık 20.000 doları bekliyor. Lakin tehlikenin bitmediğini düşünenlerin sayısı da fazla.

Santiment’ten alınan bilgilere nazaran ağdaki tüm Bitcoin süreçlerinde, kâr yahut ziyanda hareket eden toplam para ölçüsü değerlendirildi. Buna nazaran 28 Mart 2022’den bu yana birinci sefer en yüksek kâr alma oranı ortaya çıktı.

Bitcoin yükselir mi?

BTC fiyatındaki son yükselişin ortasında piyasa iyimserleri, 20.000 dolar düzeyine ulaşacağına inanıyor. Bununla birlikte zincir üstü datalar, trader’ların burada kâr fırsatlarını değerlendirdiğini gösteriyor. Bu nedenle gelecekte bir düzeltme muhtemel duruyor.

Bu soruya karşılık verebilmek bu süreçte sıkıntı olabilir. Günlük ve haftalık 18.500 doların üzerinde yapılacak olan kapanışlar gidişatı tetikleyebilir. Lakin bu yükselişin çabucak peşinde yeni bir düzeltmenin gelmesi de beklenen.

Bitcoin, şu an 18.000 doların üzerinde süreç görüyor. Son 24 saat içinde yüzde 4’ün üzerinde artan BTC, gece saatlerinde 18.400 dolara yaklaştı.

Tether dominance piyasadaki olumlu yükseliş ile bir arada düşüşe geçti. USDT.d, bugün neredeyse yüzde 1 gerileme yaşadı.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Başa dön tuşu