”Kripto Paralar Küresel Bankacılığa Tehdit Değil”

JPMorgan (NYSE:JPM) Chase’in CEO’su Jamie Dimon, bugün kripto para üniteleri hakkında yaptığı açıklamada, kripto para ünitelerinin global bankacılık sistemine yahut bankalara rastgele bir tehdit oluşturmasının şimdi kısa vadeli olarak mümkünatının olmadığını ve yakın gelecekte bundan telaş etmenin yersiz olduğu hakkında açıklama yaptı. Kripto para yatırımcılarının bugün bu kaygı ile hareket etmediği biliniyor olmasına karşın bankaların Bitcoin ile ilgili vakit zaman telaşları olduğuna dair çıkan bir grup yeni haberler olabiliyor ve bu kripto para haberleri nedeniyle bankaların ne düşündüğünü varsayım edebilmek pek hakikat olarak mümkün olamıyor.

JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon, kripto para yatırımlarının bedeli hakkında yaptığı açıklamada bugün sabit bir kıymete sahip olmayan Bitcoin’e karşı global bankacılığın her gün 6 trilyon dolarlık süreci gerçekleştirdiğini ve bu süreçlerin her yıl giderek çok daha fazla talep ve arzı görmeyi sürdüreceğinin kendileri tarafından görülebilir olduğunu açıkladı.

JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon, bankaların korkmaması gerektiğini açıklarken, bir taraftan da bankaları bu açıklamaları ile sabit olarak kalmamaları konusunda uyarmış oldu.

Haberin devamı: ”Kripto Paralar Global Bankacılığa Tehdit Değil” birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu