Libra AB’yi Harekete Geçirdi

Bir müddet evvel tanıtılan Libra hakkında kripto para yatırımcıları heyecanla beklerken, en meraklı bekleyenlerin ortasına AB’de eklendi. AB üyesi birçok varlıklı ülke kripto para ile ilgili derhal yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini, bu düzenlemeler olmazsa problemlerin olabileceğini düşünmeye başladı. Düzenlemeler ile ilgili yeni adımlar atan AB üyesi ülkelerin 2 tanesi ise şimdi sonuç almaya yönelik rastgele bir adım atamıyor ve 2020 yılından evvel bu bahsin kendileri için en değerli gündem ve başlıklar ortasında olduğunu muhakkak ediyorlar.

AB’nin kripto para düzenlemeleri ile Libra düzenlemesini birebir anda yapması bile mümkün olduğu için kısa müddet içerisinde yatırımcıların beklendiği üzere sonuç alması ve yatırımcıları inançta tutacak olan kanunların ortaya çıkartılması mümkün olabilir. Kripto para yatırımcılarının yakın vakitte beklediklerinden âlâ sonuç almaları mümkün olsa da yakın vakitte kripto para üniteleri ile ilgili yeni ve farklı adımlar atmakta mümkün olabilir.

AB’nin bu bahiste atacak olduğu bir ekip yeni adımlar kısa müddet içerisinde aşikâr olabilir ve AB üyesi ülkeler şimdiden bunun planlarını yaptılar.

Haberin devamı: Libra AB’yi Harekete Geçirdi birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu