Motorin 13 Kasım’da Düşüşe Geçiyor!

Brent petrol fiyatlarının gerilemesi, araç sahipleri için sevindirici bir haber olacak.20 Ekim’de 93 dolar seviyesinde olan Brent petrolün varil fiyatı, 80 dolara kadar düşmüş durumda. Bu düşüşün etkisiyle motorin fiyatlarında yapılacak indirim miktarı ve tarihi netleşti ve 13 Kasım 2023 tarihinde uygulanacak.

Motorin fiyatlarında hafta başında beklenen indirim müjdesi var!

Hafta başında, motorin fiyatlarında önemli bir indirim öngörülüyor. Sektör kaynaklarına göre, bu indirim miktarının yaklaşık 1.5 TL civarında olması bekleniyor.

Küresel piyasalarda da motorin fiyatlarında bir düşüş yaşandı. Ton başına 930 dolar olan motorin fiyatı, aynı dönemde 778 dolara kadar geriledi. Bu küresel düşüş, Türkiye’deki motorin fiyatlarına da olumlu bir şekilde yansıyacak.

Pazartesi günü gerçekleşecek olan motorin fiyatlarında yapılacak indirim, sürücülere yüzünü güldürecek.

Ünlü ekonomist yeni asgari ücreti yorumladı! Şekillenmeye başladı!

Ünlü ekonomist yeni asgari ücreti yorumladı! Şekillenmeye başladı!

Motorin fiyatlarının düşmesiyle beraber, ulaşım maliyetleri de azalacak. Özellikle ticaret ve lojistik sektörleri için bu indirim son derece olumlu bir etki yaratacak. Tabii ki, tüketiciler için de bu indirim iyi bir haber olacak.

Benzinde indirim sevindirdi

Geçtiğimiz hafta benzin fiyatlarında meydana gelen 0.66 kuruşluk indirim, tüketiciyi sevindirdi. Litresi 34-35 TL aralığına gerileyen benzin fiyatlarının, önümüzdeki günlerde indirim ya da zam görüp görmediği merak konusu oldu.

Güncel verilere göre, benzin fiyatlarında şu an için herhangi bir indirim veya zam beklentisi bulunmuyor. Petrol piyasasında son dönemde yaşanan gerileme, indirim beklentilerini kuvvetlendiriyor.

Başa dön tuşu