Paribu’nun Beklenen Mobil Uygulaması iOS ve Android için Kullanıma Sunuldu

Kripto para satın alma ve satma tecrübesini baştan aşağıya değiştirecek bir bakış açısıyla tasarlanan Paribu’nun taşınabilir uygulaması kullanıma sunuldu. iOS ve Android işletim sistemine sahip aygıtlarda kullanılabilen Paribu’nun taşınabilir uygulaması, kullanıcıların süreçlerini kolaylaştıracak tahliller sunuyor.

Uygulamadaki “Kolay Alış ve Satış” seçeneği ile kolay bir biçimde kripto para alıp, satılabilirken, “En Süratli Yatırma ve Çekme” seçeneği ile süratli bir biçimde para yatırıp, çekilebiliyor. Uygulama, çağdaş ve kullanımı kolay arayüzü ile kripto para süreçlerini kolaylaştırıyor.

Uygulama aracılığıyla BTC, ETH, LTC, XRP, BCH, USDT, NEO, DOGE, ADA, HOT, EOS, XLM, TRX, BAT (LON:BATS) ve BTT süreç marketlerine kolay bir halde ulaşılabiliyor.

Paribu tarafından iOS ve Android platformlarında kullanıma sunulan resmi taşınabilir uygulaması Google (NASDAQ:GOOGL) Play ve App Store’dan fiyatsız olarak indirilebilir. iOS aygıtlar için uygulamayı buradan, Android aygıtlar için ise uygulamayı buradan devam ederek indirebilirsiniz.

Haber İçeriği: Paribu’nun Beklenen Taşınabilir Uygulaması iOS ve Android için Kullanıma Sunuldu

Başa dön tuşu