PUBG’deki Görevleri Yerine Getirenlere Kripto Para Ödülü

Bluehole tarafından geliştirilen çok oyunculu bir görüntü oyunu olan PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), çıktığı günden bu yana oyun meraklılarını kendisine bağımlı hale getirdi. Artık PUBG, Refereum şirketiyle birlikte oyun içi rekabeti farklı bir boyuta taşıyacak bir adım attı.

Daha evvel Fortnite, Apex Legends ve Battlefield üzere oyunlara getirdiği ödül sistemiyle isminden kelam ettiren Refereum, artık de PUBG için kolları sıvadı. Bluehole Studio ile Refereum.io ortasında yapılan işbirliğiyle Referum’a PUBG API’lerine erişim müsaadesi verildi.

Refereum CEO’su Dylan Jones yapmış olduğu açıklama ile işbirliğinin sonucunda 20 Ağustos’a kadar sürecek birinci kampanyayla belirlenen vazifeleri yerine getiren oyunculara 5.000 dolar kıymetinde kripto para dağıtılacağını duyurdu.

Jones, ”PUBG’nin imalcisi olan Bluehole Studio ile yapmış olduğumuz mutabakatla PUBG giriş sistemine özel erişim hakkı elde ettik. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu da misyon sistemimizi PUGB API’leri ile sıkı bir halde bütünleştirdik. Birinci başlattığımız kampanya 20 Ağustosa kadar sürecek. Bu mühlet zarfında belirlediğimiz misyonları yapan oyunculara 5.000 dolar pahasında kripto para dağıtacağız.” dedi.

2017 yılında faaliyete geçen ve Twitch üzere platformlardaki ödeme sağlayıcılarına rakip olan Refereum’un temel emeli, oyun geliştiricileri, oyuncular ve steamer’lar ortasındaki para akışını Blockchain’e taşıyor. Bu halde aracılara gerek olmadan hem geliştiriciler için pazarlama harcamaları düşüyor, hem de geliştiriciler steamer’lar ve onların izleyici kitlesi ortasında güçlü bir doğan bağ kurulması hedefleniyor.

Haber İçeriği: PUBG’deki Misyonları Yerine Getirenlere Kripto Para Ödülü

Başa dön tuşu