Singapur Para Otoritesi Başkanı: Libra Hakkında Bilgi Alacağız

Singapur Para Otoritesi Lideri Ravi Menon, Facebook’un Libra kripto parası ile ilgili çok daha fazla bilgi muhtaçlıkları olduğunu ve bu bilgileri alacak olduklarını açıkladı. Libra’nın yüksek güçlü potansiyel sergileyebilecek olduğunu ve global olarak potansiyelinin Singapur Para Otoritesi olarak farkında olduklarını açıklayan lider, kripto para ünitesinin kullanımına müsaade vermek için ise daha fazla bilgi muhtaçlıklarının yeniden güvenliği sağlamak için çok fazla gerekli bilgiler olacağı ihtarında bulundu.

Yatırımcılar, uzunca bir müddettir dünya devi şirket Facebook’un ödeme aracı olarak kullanılacak olan kripto parasının ne vakit çıkacak olduğunu merak ediyor ve bu mevzuda sorular soruyorlardı. Bitcoin ve başkalarından daha farklı olan Libra, yalnızca ödeme aracı olarak kullanılacak olmasına karşın mümkün olduğunda başka kripto para ünitelerinden daha fazla kullanılması beklenen ve yatırım aracı olarak değil, stabil bir kıymete sahip olarak insanların muteber ödemeler yapmasına müsaade verecek. Büyük dev şirketler bile Libra ile ödeme kabul edeceklerini açıklarken, dünyada 1 milyarın üzerinde Facebook (NASDAQ:FB) kullanıcısı Libra kullanımı konusunda merakla beklemeye başladı.

Haberin devamı: Singapur Para Otoritesi Lideri: Libra Hakkında Bilgi Alacağız birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu