Tekrar yükselişe geçen ADA için takip edilmesi gereken önemli noktalar

İstikrarlı bir büyüme kaydeden ADA coin, 1 aylık serüveninde mütevazi yararlarını sürdürdü. Büyük ataklar yapmasa bile ufak düzeltmelerle tarafını üst tayin etti. Majör altcoin bir sefer daha istikrarını göstermiş oldu.

Kripto para ünitesinde müspet hissiyat sürüyor. Bu, yalnızca piyasaya bağlı olarak değil, kendi iç dinamiklerinde gelen yeni bilgilerle de alakalı oldu. Haftalık çift hanelere taşınan ADA coin, 0,3760 dolardan süreç görüyor.

Cardano, piyasa kıymeti yaklaşık 13,14 milyar dolar olarak sabitlenen kripto para üniteleri ortasında en çok sermayeye sahip olanlardan biri. Stablecoin (stabil kripto para) çalışmalarına da damga vuran altcoin, bu alanda da uygun olduğunu şimdilik gösterdi. Bu yıl için Cardano, en yüksek sayıda yükseltme beklentisine ve planlanmış ekosistem genişletme stratejisine sahip Katman 1 blockchain protokolüdür.

Geliştiriciler ADA coin’in yükselmesini sağlıyor

Protokol, yakın vakitte geliştiricilerin ana Cardano zincirinin güvenliğine dayanan yeni blockchain ağları oluşturmasına imkan tanıyan, protokolü geliştiren bir altyapı olan Sidechain Toolkit’in lansmanını duyurdu.

Cardano, uzun vakittir beklenen çok teminatlandırılmış stablecoin’in lansmanının, nihayet önümüzdeki hafta başlayacağını belirtti. COTI ile ilgili projeler hakkında bilgi yayan bir Twitter hesabı olan Coti’s World, kriptonun en önde gelen savunucularından biri olan Lark Davis’in tweet’ine karşılık olarak haberi yine doğruladı.

DJED stablecoin beklendiği üzere piyasaya çıkarsa Cardano stablecoin’i, rekabet ettiği öbür en âlâ Ethereum katillerinden kimileriyle tıpkı düzeye getirecektir.

Cardano’nun mevcut büyüme oranı 1 aylık serüvende ortaya çıkıyor. Tekrar de dijital para ünitesi, 30 günün en yüksek düzeyi olan 0,3866 dolar olarak gösterilen kilometre taşını geçmek istiyor.

Cardano’nun çok güçlü bir destekçi topluluğu var ve madeni paranın emsallerine kıyasla muazzam bir arzı olmasına karşın uygun bir dayanak alıyor. Günlük büyüme yaklaşık yüzde 5 oranında olurken aylık yükseliş yüzde 40’ı geçti.

Bu makale birinci olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır.

Başa dön tuşu