Temizlik Sürüyor: Bittrex’den 9 Liste Dışı

Kripto para kesiminde 3 bine yaklaşan sayıda koin var ve bunların bir o kadar da fazlası adeta şu an kenarda bekliyor ve ICO yoluyla kendilerine yatırımcı bulmaya çalışıyorlar. Hal bu türlü olunca, kripto para bölümünde şu anda inanılmaz koin enflasyonu olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz. Birçok proje, başlangıçta yanlışsız vakitte ortaya çıkmanın da verdiği talihle önemli paralar toplasa da, başta sundukları ve kelamını verdikleri hiçbir şeyi gerçekleştiremediler ve adeta yatırımcılarını ortada bıraktılar.

Şu an kripto para bölümünde hiçbir geliştirici aktivitesi olmayan ve kimse tarafından faal olarak kullanılmayan binlerce koin var ve dev borsalar da, bu alanda artık hiç olmadığı kadar titiz davranıyor.

Binance, Bitfinex ve Huobi üzere borsaların daima olarak koin çıkardıklarıın ya da bir öteki sözle delist ettiklerini okuyoruz. İşte bu alanda son atak de tekrar ünlü bir kripto para borsası olan Bittrex’den geldi. Bittrex’ten yapılan açıklamada borsanın 9 farklı kripto parayı liste dışı bırakacağı açıklandı.

Yapılan açıklamada CloakCoin (CLOAK), GridCoin (GRC), Bean Cash (BITB), BitSend (BSD), Dynamic (DYN), Kore (KORE), Sequence (SEQ), Syndicate (SYNX) ve TransferCoin (TX) isimli kripto paraların liste dışı bırakalacağı belirtildi.

Daha evvel de ArtByte (ABY), Diamond (DMD), Emercoin (EMC (NYSE:EMC)), Musicoin (MUSIC), Qwark (QWARK), SolarCoin (SLR), WhiteCoin (XWC) ve Zclassic’in (ZCL) koinlerinin liste dışı bırakılacağı tekrar Bittrex tarafından açıklanmıştı.

Paklık Sürüyor: Bittrex’den 9 Liste Dışı yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu