Tom Lee’ye Göre Bitcoin Birkaç Ay İçinde 40 Bin $ Olacak

Kripto para kesiminin en ünlü analistlerinden birisi olan Fundstrat Küresel Advisors isimli şirketin kurucusu Tom Lee, yaptığı açıklamada kripto para dalındaki mevcut durumu kıymetlendirdi ve kıymetli tabirler kullandı.

Başarılı analist, yaptığı açıklamada Bitcoin’in birkaç ay içerisinde 40 bin dolara kadar çıkabileceğini tabir ederken, bölümdeki ayı döneminin da artık çok geride kaldığına vurgu yaptı.

Bitcoin’in yaptığı ataklar ile fiyatı 14 bin dolara kadar çıkarmasına değinen başarılı analist, bu durumun devam etmesi halinde önder kripto para ünitesinin daha da yüksek düzeylere ulaşacak olduğunu düşündüğünü aktardı.

Lee, şöyle konuştu:

”Kripto para piyasalarında ayı piyasası elbette ki bu sene sona erdi ve Bitcoin bu yıl boyunca çok âlâ bir performans gösterdi. 10 yıllık Bitcoin kısa tarihine baktığımızda, 200 günlük ortalama düzeyin üstünde kalan bir Bitcoin demek, çok yeterli bir performans demek. Biz de şu anda tam olarak bunu yaşıyoruz. Bu sebeple fiyat olumlu gidecektir.”

Daha sonra makul bir düzeyin üstünde kitlesel bir FOMO’nun başlayacağını aktaran Lee, şunları ekledi:

”Bitcoin tarihi boyunca 10 bin dolar daima kritik olmuştur. Bu düzey aşıldığında genelde bir FOMO başlar ki bunu gördük. Tekrar birebiri olacaktır. 14 bin dolara kadar çıktığını gördük. Bence bu biçim bir yükselişin devam etmesi durumunda, geçilen her düzeyde iştirak daha da artacak. Fiyatın 40 bin dolara gelmesi beni hiç lakin hiç şaşırtmaz.”

Tom Lee’ye Nazaran Bitcoin Birkaç Ay İçinde 40 Bin $ Olacak yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu