Trade Masters’ta yatırımcılar hem eğlenecek hem yarışacak

Kripto ekosisteminde attığı yenilikçi adımlarla tanınan dijital varlık borsası Bitfinex, ödüllü Trade Masters etkinliğiyle traderları, alanın uzmanlarını ve kripto meraklılarını bir araya getiriyor. Canlı olarak 10 trader takımının yarışacağı etkinliğin sonunda ise ünlü Türkçe rap sanatçıları sahne alıyor. Trade Masters’ın ekosistemdeki birlikteliği pekiştireceğini vurgulayan The Steve Group CEO’su Derya Türker görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

Dijital para birimi traderlar’ına ve küresel ölçekteki likidite sağlayıcılarına son teknoloji hizmetler sunan dijital token alım satım platformu Bitfinex, 10 farklı trader takımın kıyasıya rekabet edeceği ve kazananların ödül havuzundan faydalanacağı Trade Masters etkinliğini organize ediyor. 3 Mayıs’ta ESA 42 Maslak’ta düzenlenecek yarışmadaki trade hamlelerini eş zamanlı olarak uzman isimler tarafından yorumlanıyor, etkinliğin son bölümünde ise ünlü rap sanatçıları sahne alıyor. Trade Masters’ın ekosistemdeki birliktelik için önemine değinen The Steve Group CEO’su Derya Türker önemli değerlendirmelerde bulundu.

“Bitfinex, kurulduğu günden bu yana ekosistemdeki paydaşların daha iyi fırsatlara erişmesini sağlamak hedefiyle önemli çalışmalar yürütüyor. Bu yaklaşımla, finansal teknolojilerin herkesçe anlaşılması ve benimsenmesi için de yoğun mesai harcanıyor. Şimdi de kurgulanan Trade Masters yarışması, 10 farklı trader takımın katılımıyla yenilenen Paper Trading arayüzünde gerçekleştiriliyor. Toplamda 18 spot ve 16 vadeli işlem çiftinde hizmet sunacak olan Paper Trading platformunun, yarışma esnasında traderlar’a geniş bir hareket imkânı tanıyacağı düşünülüyor. 

“Organizasyon kalitesini üst seviyeye çekmeyi hedefliyoruz”

Uzman isimlerin perde arkasında yarışmacıların yaptığı hamleleri değerlendirmesi yarışma atmosferini daha heyecanlı bir hâle getirmek adına önemli bir adım. Bu kapsamda; takım performansları, olumlu hamleler ve uygulanması gereken muhtemel stratejiler alandaki profesyoneller tarafından eş zamanlı olarak yorumlanıyor. Tüm bu adımlar sayesinde organizasyon kalitesini üst seviyeye çekmeyi hedefliyoruz. 

“Yarışmacıların keyif alıp eğleneceği bir ortam yaratıyoruz”

Etkinlik sonunda düzenlenmesi planlanan konserle hem trader takımlarında yoğun mücadele gösteren yarışmacıların keyif alıp eğleneceği bir ortam yaratıyor hem de izleyicilerin heyecan dolu bir gece geçirmesini amaçlıyoruz. Önümüzdeki dönemde de ekosistemdeki birlikteliği artıracak yeni hamlelerimizle kripto dünyasını desteklemeye devam edeceğiz.”

Başa dön tuşu