Twitter’da Yapılan Sahte Analizler Yatırımcıları Mağdur Ediyor!

Twitter’da düzmece kripto para ünitesi analistleri tarafından gerçek olmayan tahliller yapılıyor. Bitcoin fiyatının düşüşünü hesaba katarak geçersiz tahliller düzenleyen düzmece kripto para analistleri, binlerce insanın yatırımlarının bedelinin kaybı ile sonuçlanan kararlara imzalarını atıyorlar.

Bitcoin yatırımcıları kripto para pazarında devam eden fiyat değişimlerinden ötürü nereye, kime ve nasıl inanacak olduklarını şaşırdılar. Bunun bir sonucu olarak ise kripto para ünitesi analisti bireyler bu hususta kendilerine güvenen yatırımcıların çok dikkatli hareket etmeleri gerektiğini söz etmekteler. Yatırımcılar, fiyatların düşeceği yahut yükseleceğini abartı sayılarda tez eden geçersiz analistlere inanılmaması gerektiğinin farkında olmalı ve göz önünde olan bireyler diye kripto para analisti unvanı olan bu kimselerin açıklamalarına inanmamalı.

Bazı geçersiz lakin gerçek kripto para analisti olduğunu tez eden kimselerin gerçeğe ters olarak hareket etmesi sonucu doğan bir düşüş mümkün. Piyasada olan bitenden haberdar olan kimseler, kendi tahlillerine bu kimseler tarafından yapılan tahlillerden çok daha fazla güvenmeliler ve piyasada yaşananları uygun takip etmeliler.

Haberin devamı: Twitter’da Yapılan Düzmece Tahliller Yatırımcıları Mağdur Ediyor! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu