Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş’tan Dikkat Çeken Kripto Para Çıkışı!

Vakıf İştirak Genel Müdürü İkram Göktaş’tan dikkat çeken kripto para çıkışı. Yeni Şafak’tan Mesude Demirhan’a konuşan Göktaş, kripto paraların geleceğine ait hayli tezli konuştu ve “Kripto paralarla doların bütün hakimiyeti kaybolacak” dedi.

“Dolar indi mi, çıktı mı?” diye bekleyenlere seslenen Göktaş, “TL’ye güvenin” bildirisi verdi. Genel Müdür, her geçen gün kripto paraların hayatımızda daha fazla yer bulacağına dikkat çekerek, “Kripto paralarla doların büyün hakimiyeti kaybolacak” değerlendirmesinde bulundu.

Göktaş, “Hiç kimse doları sormasa ilgilenmese zati bunlara gereksinimimiz olmayacak. Yok saymak lazım. Zira çok uzun bir vadede olduğunu düşünmüyorum. Bugün tahminen hayal üzere görünen işte bir çok tartışma kripto paralar var. İsmi bugün Bitcoin yarın diğer bir şey olacak. Bu bir biçimde hayatımıza girecek. O vakit da doları avroyu değil, kripto parayı merak edeceğiz. Dünyada tek hakim para ünitesi kripto para olacak. Başka para ünitelerini unutacağız. Bu sefer onlarla uğraşacağız.” dedi.

Genel Müdür’e nazaran, kripto paraların dünyadaki tek hakim para ünitesi haline gelmesinden en büyük ziyanı ABD görecek.

Haber İçeriği: Vakıf İştirak Genel Müdürü İkram Göktaş’tan Dikkat Çeken Kripto Para Çıkışı!

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu