Warren Buffett’ın Öğrencisi Konuştu: Bitcoin Alın

Kripto para dalının ne yapacağını merakla beklediği isimlerin başında Warren Bufett geliyor. Başarılı yatırımcının kripto para hakkında bir atak yapıp yapmayacağı konusunu gizemini korurken, Bufett’ın tedrisatından geçmiş olan başarılı teşebbüsçü Chamath Palihapitiya, yaptığı açıklamada Bitcoin’in global ekonomik meselelerinden kaçınmak için kullanılabilecek bir casus olduğunu tabir ediyor.

Başarılı isim, CNBC’ye verdiği demeçlerde kripto para dalının başkan kripto para ünitesinin, çok sağlam bir liman olduğunu tabir ederken, bunun ana sebebinin de Bitcoin’in sahip olduğu bağımsızlık olduğunu söyledi. Palihapitiya, Bitcoin’in hiçbir devlet ve otoriteye bağlı olmadığını tabir ederken, Bitcoin’i övdü ve klâsik finans alt yapısına karşı, önder kripto para ünitesinin geçrekten değerli bir alternatif olarak kendini konumlandırdığını söyledi.

Başarılı teşebbüsçü, kelamlarını ise şöyle sürdürdü:

Bitcoin klâsik manada bildiğimiz finans dalı ve bu bölümün alt yapısına karşı geliştirilmiş şu ana kadar ki en hoş araç. Bu alanda nitekim önemli bir alternatif ve tedbir olarak görülüyor. Mevcut para siyasetleri zati malumunuz. Lakin bunu ister destekleyin, isterseniz de karşısında olun; Bitcoin her daim bu alanda faal bir biçimde yer almaya devam edecek. Zati bu tarafıyla eşsiz bir araç. Bana kalırsa, Bitcoin tam manasıyla bir yastık altı sigortası ve bu durum hakikaten çok ilgi cazip.”

Warren Buffett’ın Öğrencisi Konuştu: Bitcoin Alın yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu