XRP’de Tarihi Pozitif Uyumsuzluk Oluştu! Şimdi Ne Olacak?

Kripto para piyasasının en tartışmalı kripto para ünitelerinden XRP, 2017’deki muazzam yükselişinin akabinde 2018’deki sert düşüşüyle gündemdeki yerini uzun müddet korudu. XRP, 2019’da ne 2017’dekine ne de 2018’dekine emsal bir eğilim gösterdi. XRP adeta ne yükselen ne de düşen, nötr bir varlık haline dönüştü ve tam bir stablecoin görünümüne büründü.

2019 yılı boyunca daima 0,30 dolar bandında seyreden XRP, Mayıs ayında 0,49 dolara kadar uzandı. Kimi piyasa analistine nazaran XRP’nin artık uyanma vakti geldi.

Aşağıdaki grafik XRP’nin 2017’deki misal bir yükseliş kaydedeceğini gösteriyor.

Bir varlık bilhassa geniş ölçekli grafiklerde çok alım bölgesine girdiğinde fiyatın geri çekileceği yani düşeceği öngörüsünde bulunulabilir. 2017’nin Aralık ayında fiyatı tepe yapan Bitcoin’in günlük grafikte RSI’sı çok alım bölgesi sonlarına ulaşmıştı. Tam aksisi olarak ise, geniş ölçekli grafiklerde varlığın çok satış bölgesine girmesi yükselişin habercisi olarak bedellendiriliyor. XRP, geniş ölçekli grafikte tam olarak bu eğilimde.

XRP, hem çok satış bölgesinde hem de bu bölgede olumlu uyumsuzluk yapmış durumda. Müspet uyumsuzluk teknik tahlilde en besbelli yükseliş sinyali olarak görülmektedir.

Tarihi olumlu uyumsuzluk oluşan XRP’den beklentiler bir oldukça yüksek. Bakalım dijital varlık gelecekte ne istikamette bir eğilim gösterecek.

Haber İçeriği: XRP’de Tarihi Müspet Uyumsuzluk Oluştu! Artık Ne Olacak?

Başa dön tuşu