Binance Balinasından ETH Hamlesi!

Binance üzerinde geçtiğimiz hafta yaşanan bir olay, kripto para dalında büyük bir dikkat çekti. Hacim sebebiyle en büyük borsalardan birisi olan Binance, balina hareketlerine de en fazla şahit olunan borsalar ortasında yer alıyor.

İşte bu türlü bir ortamda yaşanan farklı bir gelişme bir anda önemli oranda dikkat çekti. Binance üzerinden bir yatırımcı, geçtiğimiz Cuma günü tam 20 bin ETH’lik alım yaptı.

Bilindiği üzere Bitcoin’in akabinde kripto para bölümünün en bedelli ikinci kripto parası olan Ethereum’a ilgi büyük. Her ne kadar son periyotta öteki birçok alt koin üzere Bitcoin karşısında ezilse de, Ethereum yeniden de çok büyük ve tanınan bir kripto para olarak biliniyor.

Hal bu türlü olunca da, bu üslup balina hareketleri büyük bir kıymet kazanıyor. Alınan 20 bin Ethereum’un toplam kıymeti ise yaklaşık 6 milyon dolara tekabül ediyor. Yatırımcının bu fon ile ne yapmak istediği ise merak konusu oldu bile.

Birçok kişi, bu stil balinaların kesim hareketlerine evvelce aşina olduğunu tabir ederken o sebeple de bu yatırımın bir manası olabileceğini tabir ediyor. Bu durum elbette Ethereum fiyatında yaşanabilecek muhtemel bir artışa işaret edebilir fakat bunu vakit gösterir.

Binance Balinasından ETH Hamlesi! yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu