Bir Sonraki Binance Projesi Belli Oldu

Binance’in Launchpad platformu nitekim de kripto para bölümünde büyük bir ilgi görüyor. ICO’ların yakaladığı furyayı adeta bıçak üzere kesen ve bölümde borsaların yaptığı IEO formatını tanıtan platform, sunduğu projelerin elde ettiği önemli kar oranları ile de dikkatleri çekiyor.

Daha evvel Binance Launchpad mutfağından çıkan projeler çok önemli oranda paralar kazandırırken, bu alanda Binance’in bu ay satışını yapacağı yeni proje ise aşikâr oldu.

Binance Laucnhpad, 24 Temmuz’dan itibaren başlayacak bir süreç ile WINk isimli bir kripto para şirketinin tokenini satacak. Bir oyun platformu olan WINk ile, Binance Launchpad platformudna birinci defa bir oyun platformuna yer vermiş olacak.

Son devirde oyun kesiminin yakaladığı önemli çıkış da dikkat çekiyor.

Satış ayrıntıları ile ilgili yeni bilgiler geliyor. Binance, bu satış boyunca 6 milyon dolarlık token satmayı planlıyor. WIN ismi verilen tokenlerin, toplam arzının yüzde 5’i satılacak.

Bilet kazanmak için süreç ise 24-30 Temmuz ortası başlıyor. Bu günler boyunca her gün gece TSİ 03’te BNB bakiyeleri kayıtlanacak. Elde tutulan BNB ölçüsüne nazaran bilet kazanma talihi artacak. Her bir biletin yapacağı yatırım ölçüsü ise 300 dolar olarak belirlendi. Toplamda kazanacak bilet sayısı ise 200 bin.

Bir Sonraki Binance Projesi Belirli Oldu yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu