Bitcoin 12.500 Dolara Yükseldi

Kripto para ünitesi Bitcoin, son devirde daima değişmeye devam eden fiyatları ve piyasa hacmi nedeniyle bir müddettir merak konusu. Gündemde kalmayı koruyan Bitcoin, yakın vakte kadar 12.000 dolar düzeyine yakın düzeylerde seyretmeyi sürdürürken, bugün artık kripto para pazarında beklentiler yeniden yükseliş olmasından yana oldu ve 12.000 düzeyi aşıldı.

Bitcoin’in bu seviyeyi aşmasında en kıymetli etken ise kısa mühlet içerisinde 12.500 dolar düzeyine yatırımcıların dayanak ve balinaların dayanağı ile geldiği oldu. Bitcoin’in 12.500 doları görmesi aslında pazar için hayli büyük bir şey değil. Şimdi daha yakın vakitte kısa vadede yatırımcılar 13.500 doları aşan düzeyleri gördükleri için bu düzeylerin çok fazla değerli olmadığını düşünüyorlar.

Bitcoin’in 12.500 dolara yükselmesinde en değerli rolü ise kripto para balinaları üstleniyor.

Balinaların her gün yaptıkları binlerce kripto para sürecinin ortasından şayet ki yükseliş olmasına yarayacak bir süreç yapılırsa kazanan piyasa ve yatırımcıları oluyor ve Bitcoin fiyatı beklenenden daha süratli ve daha güzel düzeyde yükseliyor. BTC’nin yakın bir tarihte 20 bin doları geçerek 30 bin doları görmesi beklentisi bile mevcut.

Haberin devamı: Bitcoin 12.500 Dolara Yükseldi birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu