Bitcoin Bir Düştü, Bir Yükseldi Yatırımcılarını Korkuttu!

Kripto para ünitelerinin pahası giderek artarken, binlerce insan gece saatlerinde büyük bir kaygı yaşadı. Bitcoin fiyatının düşmesinden kaygı eden birtakım kripto para yatırımcıları son periyotta yaşanan birtakım gelişmelerden ötürü Bitcoin satın almak yerine satmayı daha fazla tercih etmeye başladı.

Bunun sonucu olarak bugün gece saatlerinde yaşanan satış atağında balinaların parmağı bulunduğu kestirim ediliyor olsa da kripto para pazarı kısa mühlet içerisinde 700 doları aşan bedel kaybetti ve bunun süreç hacmi piyasa kıymetine yansıması 1 milyar dolar düzeyinde oldu. Altcoin yatırımcıları kısa müddet içerisinde bu düşüşlerin tesirinden kurtulmak isterken, bir anda tekrar yükselişe geçen Bitcoin, yatırımcılarına kısa vadede beklenmedik bir artış yaşattı. Bitcoin’in bu kadar kısa müddet içerisinde düşüp yükselmesi yeniden kimi yatırımcıları ziyana uğratırken, panik yapmayıp bekleyen Bitcoin yatırımcıları bu müddette hiçbir kayıp yaşamadılar.

Haberin devamı: Bitcoin Bir Düştü, Bir Yükseldi Yatırımcılarını Korkuttu! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu