Bitcoin Piyasa Hacmi 200 Milyar Sınırına Geriliyor!

Bitcoin piyasa hacmindeki bedel kaybı 200 milyar dolara dayandı. 8 milyar dolarlık en ufak bir kayıp Bitcoin fiyatındaki değişimin ani bir habercisi yahut bildirimi olabilir. Bitcoin 200 milyar doların üzerinde olan piyasa hacmi ile piyasada en çok sağlam olan kripto para yatırımı ve bu durum giderek daha fazla artıyor. Beşerler, kripto para yatırımı hakkında daima olarak piyasa hacmine güvendikleri için Bitcoin yatırımı yaptıklarını ve Bitcoin’in giderek daha büyük bir kripto para olmasının önünde pürüz olmadığını düşünmek istediklerini tabir ediyorlar.

Bitcoin piyasa hacminde 199 milyar dolara düşüş olmasının sonucunda ise piyasada kimi düşünceler görülebilir ve kimi problemler olabilir. Geçmişte 100 milyar dolar, 200 milyar dolar ve 300 milyar dolar piyasa hacmi düzeylerinde yaşanan ani piyasa hacmi düşüşleri bile kripto para fiyatları üzerinde çok tesirini gösterip, büyük oranda olmasa da düşüşlere neden olmuş ve kripto para yatırımcılarının yansısını çekmişti.

Bitcoin fiyatındaki ani değişimler kısa ve uzun vadeli olarak piyasada kendisine bir yol haritası çizmeyi sürdürürken, kripto para pazarında olan değişimlerde yatırımcıların kendilerine bir yol çizmesine yarar sağlamakta.

Haberin devamı: Bitcoin Piyasa Hacmi 200 Milyar Hududuna Geriliyor! birinci olarak Bitcoinsistemi.com’da yayınlanmıştır.

Başa dön tuşu