Bitcoin ve Altcoin Birimlerinde Son Gelişmeler

17 Temmuz Çarşamba günü datalarına nazaran bir numaralı kripto para ünitesi Bitcoin (BTC), ana altcoin ünitesi Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) yükseliş gösteriyor. Birinci 20 kripto para ünitesi gün içinde hafif kazanımlar yakaladı.

Bitcoin bu hafta aşağı istikametli bir grafik çizgisi izliyor. Bitcoin, 16 Temmuz’da 10,000 doların altına düşmeden evvel 9 Temmuz’da 13.000 dolara tekrar yükselmişti. Gün içinde BTC % 2.64 artışla 9.800 doların üzerinde süreç görür hale geldi.

4 Temmuz’da, SFOX’in analistleri, Yükseliş Piyasası’nın ortasında tatillerin FOMO’yu alevlendirdiğini savundu. Ve Bitcoin’in Amerikan ulusal bayramı Bağımsızlık Günü’nün ışığında toparlanabileceğini düşündü. Lakin, Bitcoin tatilde kıymetli bir kar görmedi ve şu an 13 gün evvelki fiyat düzeyinden 2.000 dolar daha düşük fiyatta seyrediyor.

Ethereum, Litecoin ve Ripple Toparlanıyor

En uygun altcoin Ethereum son yedi gün boyunca daima bir düşüş grafiği çizdi. Bunun Bitcoin BTC ünitesinin düşüşüyle ile ilgili olduğu düşünüldü. Ethereum 14 Temmuz’da epeyce keskin bir düşüş gördü, toparlanma olmadan yaklaşık bir saatte ortalama 200 dolar düştü. Fakat, iki numaralı kripto para ünitesi, günde yaklaşık % 8,3 oranında düzgünleşti ve basın vaktinde 214 ABD doları üzerinden süreç görüyor.

Ripple XRP ünitesinin kıymeti de son yedi gündür düşüşe geçti. Bununla birlikte, basın vaktinde neredeyse % 9’luk bir düzgünleşme elde etti. Birinci üç kripto para ünitesinden en büyük günlük kar bu sayı oldu. Ancak Ripple şu an yalnızca 0,318 dolar üzere makus bir düzeyde süreç görüyor.

Bununla birlikte, yapılan bir fiyat tahliline nazaran, Ripple XRP şu anda en makus performans gösteren ana kripto para ünitelerinden biri. Bir sonraki fiyat düzeyi dayanaklarının 0.27795 dolar ve yılın en düşük düzeyi 0.24508 dolar olduğu bildiriliyor.

Litecoin (LTC), günlük etkileyici bir kazanım yaşadı ve basın vaktinde % 16’dan fazla bir artışla 92.37 dolara yükseldiğini görüldü.

Amerikan yanlısı bir futbol kadrosu olan Miami Dolphins, 12 Temmuz’da Litecoin ünitesini kadronun “resmi kripto para birimi” olarak kabul ettiklerini açıkladı. Ekip Bitcoin’in yanı sıra Litecoin LTC ile de bilet satacak.

Coin360’ın özet tablosunda yer alan bilgilere nazaran, birinci 100 kripto para ünitesinin toplam piyasa bedeli 254 milyar doların altında. Bu, 4 Temmuz’dan bu yana yaklaşık 76 milyar dolarlık bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Bitcoin ve öbür altcoin üniteleri yavaş yavaş toparlanırken gerçek piyasalarda düşüş devam ediyor. Klasik pazarlar neredeyse büsbütün çöküyor. MarketWatch tarafından sağlanan datalara nazaran, basın vaktinde hafif kazanımlar gören tek büyük klasik varlık altın.

The post Bitcoin ve Altcoin Ünitelerinde Son Gelişmeler appeared first on Kripto Para Haberleri Önderi.

Başa dön tuşu