BlackRock CEO’su: Libra Bir Kripto Para Değil !

BTC MAGAZİN – Kripto para haberleri, Bitcoin haberleri, ethereum haberleri, Blockchain haberleri, kripto para tahlilleri ve uzmanlardan piyasa yorumları

Dünyanın en büyük borsa yatırım fonu sağlayıcısı BlackRock (NYSE:BLK) CEO’su, Facebook’un Libra‘sını bir kripto para olarak görmediğini söyledi.

CNBC’nin 19 Temmuz’daki röportajında ​​BlackRock’ın CEO”su Larry Fink, hudut ötesi süreçlerde yabancı para ünitesini değiştirmeyi demokratikleştirmenin ve değiş tokuş fiyatlarını düşürmenin büyük bir gereksinim olduğunu vurguladı.

Mali yönetici, dünya çapında para göndermesi gereken bireylerin süreçlerini çoklukla yüzde beş ile on ortasında fiyat alan kuruluşlar aracılığıyla yaptıklarını argüman ederek, hudut ötesi süreçler meselesine dikkat çekti.

Larry Fink-BlackRock Ceo

Bununla birlikte, dünyanın global para süreçlerini demokratikleştirmek için yeni bir para ünitesi yaratmaya gereksinim duymadığını, buna teknolojiyle ulaşılması gerektiğini savundu:

Fink, global finansal sistemin işletme fiyatlarını azaltmak için Libra üzere milletlerarası bir para ünitesine gereksinim duymadığını belirtti. Bunun yerine, her süreçte makul bir teknolojik sistemin dahil edilmesinin süreç maliyetini en aza indireceğini söyledi.

Blackrock’un BTC vadeli süreçlerine yapılan yatırımlar da dahil olmak üzere Bitcoin (BTC) pazarındaki potansiyel iştiraki kıymetlendirmek için bir çalışma kümesi kurduğu bildiriliyor.

The post BlackRock CEO’su: Libra Bir Kripto Para Değil ! appeared first on BTC MAGAZİN.

Continue reading on BTCMagazin

Başa dön tuşu