Poloniex, Bermuda’ya Taşınıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan kaos ve regülasyon problemi, kripto para kesiminin en büyük borsalarından birinin ülkeden göçmesine yol açtı. Hem bölümün hem de ülkenin en büyük kripto para şirketlerinden birisi olan Poloniex’den yapılan açıklamada, firmanın bundan sonraki periyotta borsa operasyonlarını Bermuda’da yapacağı belirtildi.

Poloniex’in ana firması olan Circle tarafından yapılan açıklamada, regülasyon kahrı ve baskısı sebebiyle bu türlü bir karar alındığı söz edilirken, firmanın bundan sonraki süreçte daha yeterli bir gelecek projeksiyonu için bu karara gittiği belirtildi.

Yapılan açıklamada şu tabirlere yer verildi:

”Poloniex olarak, son devirde yaşanan ıstıraplar sebebiyle Amerika’dan taşınma kararı aldık. Borsa hizmetini devam ettirmek için ise, Bermuda’yı seçtik ve burada borsamız ismine bir lisans aldık. Bundan sonraki süreçte müşterilerimize en güzel hizmeti sunmaya devam etmek için çalışacağız.”

Firma, daha evvel de ABD’deki birtakım müşterilere, yeniden yasal külfetleri münasebet göstererek erişimi kapatmıştı. Daha evvel de, kripto para dalındaki belirsizlik ve mali disiplini sağlamak için firmadan 30 kişi işten çıkartılmıştı. Circle’ın çıkardığı stabil kripto paraya olan temel ilginin ise Avrupalı ve Asyalı kripto para yatırımcılarından geldiği tabir eden bir diğer ayrıntı olarak dikkat çekiyor.

Poloniex, Bermuda’ya Taşınıyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu