Yatırım Efsanesi Mark Mobius: Böyle Giderse Bitcoin Satın Almak Zorunda Kalacağım

Yatırım Efsanesi Mark Mobius, Bitcoin’in mevcut boğa koşusunun devam etmesi durumunda “Bitcoin satın almak zorunda kalacağım” dedi.

Mobius, 7 Temmuz’da Bloomberg TV’Ye açıklamalarda bulundu ve Bitcoin’i artık görmezden gelmenin imkansız olduğunu söyledi. Yatırım efsanesi, “Bir alıcı değilim fakat hesaba katılması gereken bir şey olduğunun farkındayım” diyerek Bitcoin’in artık görmezden gelinemez olduğunu belirtti.

ABD finansının emektarlar isimlerinden olan Mobius, Warren Buffett ve JPMorgan Chase (NYSE:JPM) CEO’su Jamie Dimon üzere isimlere kıyasla kripto paralar için daha olumlu bir duruş sergiliyor. Her ne kadar araştırmalar bu cins varsayımları yalanlamaya devam ediyor ve berbat oyuncuların yaygın olarak nakit para kullandıklarını ortaya koyuyor olsa da, Mobius, Bitcoin ve başka kripto para ünitelerinin uyuşturucu ticareti üzere yasadışı kullanımlarına değinmeden de geçmiyor

Yatırım efsanesi gelecekte Bitcoin’i portföyüne dahil edebileceğinin de sinyalini verdi:

Mobius, Bitcoin’in 20.000 dolar civarında süreç gördüğü 2017 yılında kripto para ünitesinin kendine mahsus bir kıymetinin olmadığını sav ederek kripto para ünitesini eleştirmişti.

Haber İçeriği: Yatırım Efsanesi Mark Mobius: Bu türlü Giderse Bitcoin Satın Almak Zorunda Kalacağım

Başa dön tuşu