Pompliano: Servetimin Yarısı Bitcoin’de Duruyor

Kripto para kesiminin en ünlü simalarından birisi olan Anthony Pompliano, Coin Telegraph isimli kripto para haber sitesine bir röportaj verdi ve gündeme dair açıklamalar yaptı. Morgan Creek isimli kripto para yatırım şirketinin kurucusu ve birebir vakitte CEO’su olan başarılı isim, yaptığı açıklamada şu anda şahsî servetinin yüzde 50’sini Bitcoin’de tuttuğunu söz ederken, bunu da kendisinin bu başkan kripto para ünitesine olan inancının bir sonucu olduğunu aktardı.

Başarılı isim, yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı:

”Benim kendi şahsî servetimin yüzde 50’si Bitcoin’de. Bir diğer deyişle Bitcoin’e çok yüklü bir yatırım yaptım. Bunu yüzde 100 neden yapmadın diyenler de olacaktır. Lakin elbette bu riskli bir durum olabilir. Sonuçta önemli bir kıymet kaybı durumunda, ki ben hiçbir halde ihtimal vermiyorum lakin, başınıza makus bir şey gelebilir. Ben de bunu görmek istemediğim için bu türlü bir şey yaptım.”

Başarılı isim, Bitcoin’in genel kanının bilakis son derece inançlı bir para ünitesi olduğunu söz ederken, kelamlarını ise şöyle sonlandırdı:

”Elbette şu anda global çapta en büyük ordu ve askeri güce sahip olan kurum, para denetimini de elinde tutacaktır. Fakat Bitcoin yeniden de bu alanda önemli bir alternatif. Bunu da, ekonomik manada güç günlerden geçen ülkelerdeki kullanım oranlarından görebiliriz. O sebeple Bitcoin bence çok inançlı bir para ünitesi.”

Pompliano: Servetimin Yarısı Bitcoin’de Duruyor yazısı birinci olarak Coinmoz. sitesinde yayınlandı

Devamını Coinmoz Üzerinden Oku

Başa dön tuşu